FAQ’s

Ja, bij aankomst op het vliegveld of bij de haven wacht Gerda u op en begeleid u naar het huis. Met haar kunt u alles nog eens goed doornemen. Ook voor dagtrips, excursies of andere activiteiten kunt u bij Gerda terecht. Gerda spreekt Nederlands, Grieks en Engels.

De kamers op de begaande grond hebben geen televisie. Alleen de woonkamer heeft een tv.

We hebben maar één huis, annuleringen hebben een grote invloed op ons, zeker wanneer we andere gasten hebben moeten teleurstellen. Afhankelijk van het aantal dagen voor vertrek (tot 6 weken) reken we 30% annuleringskosten (zie huurvoorwaarden). Daarna rekenen we het volledige bedrag. Wij raden al onze gasten aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

Er is gratis wifi voor onze gasten. Tevens is er buiten een goede 4G verbinding.

Ja, een huurauto, motor of scooter is echt een must. Het huis ligt in een landelijk en heuvelachtige omgeving. Huur de auto wel ruim van te voren. Met name in het hoogseizoen is er veel vraag naar huurauto’s

Nee, omdat er veel hoogteverschillen zijn en de wegen in het dorp wel verhard maar niet egaal zijn is het af te raden voor mensen die slecht te been zijn.

We plaatsen een campingbedje met een dik matras en een kinderstoel. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Dit wel direct bij de reservering vermelden.