Huurvoorwaarden

Bij de huurprijs is inbegrepen het gebruik van water en elektriciteit (incl. het wassen van beddengoed e.d en het gebruik van Wi-Fi). Indien er tijdens uw verblijf bezoekers blijven overnachten dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Dit graag bij aankomst of tijdens uw verblijf melden.

Borgsom
Deze wordt als er geen schade door u is veroorzaakt binnen 7 dagen op uw bankrekening geretourneerd, bij contante betaling krijgt u de borg ter plekke terug c.q. bij schade wordt eventueel een deel of het geheel ingehouden, c.q. wordt bijbetaling van ontstane schade verlangd. Wij adviseren u een degelijke reis-, annulerings- en WA-verzekering af te sluiten dan is ontstane schade op de verzekering te verhalen.

Betaling
Bij boeking krijgt u het huurcontract en bevestiging toegezonden. De reservering is pas definitief na aanbetaling van 30% van de huur. Het restant bedrag moet worden voldaan, inclusief bovengenoemde borgsom 6 weken voor aankomst op Naxos.

Annulering
Bij annulering van de huurovereenkomst door de huurder(s), worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:
a. bij annulering tot 6 weken vóór de eerste dag van het geboekte verblijf: het aanbetalingsbedrag;
b. bij annulering vanaf 6 weken vóór de eerste dag van het geboekte verblijf: het volledige factuurbedrag.

Aankomst en vertrek
U kunt het huis betrekken na 15.00 uur ’s middags en dient het huis te hebben verlaten voor 11.00 uur ’s ochtends; dit is in verband met de schoonmaak van de villa.

Aansprakelijkheid
Verhuurder aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele ongelukken e.d. tijdens uw verblijf op Naxos en rond Spiti Helena door welke omstandigheden dan ook veroorzaakt.